Les noves series de televisió

Aquest mes de gener s’ha estrenat al Canal Fox dels Estats Units The following, una nova sèrie protagonitzada per Kevin Bacon (Mystic River, El último escalón, Sleepers, …) i James Purefoy (Roma, Solomon Kane). La bona promoció realitzada, l´interès que desperta la història i el carisma dels seus protagonistes, l’han convertida en una de les més esperades per aquest 2013. The Following ens explica la persecució del perillós assassí Joe Carroll (Purefoy) per part d’un equip d’agents del FBI comandats per Ryan Hardy (Bacon), que ja es va enfrontar a ell fa anys, després que Carroll s’escapi de la presó.  Per complicar les coses, l’assassí en sèrie es seguit per un bon grapat d’imitadors que cometen crims i que fan que sigui molt difícil seguir-li la pista a l’assassí original. Ben aviat tindrem aquesta sèrie en obert a Espanya, segons en anuncien a Antena 3.

Per altra banda esperem amb ganes la nova sèrie que arriba de França amb el nom de Jo i protagonitzada pel gran Jean Reno, en el paper de Jo St.Claire, detectiu de la Brigada Criminal de París, un cos d’elit especialitzat en casos criminals complexes. De moment a la Fox, però també en obert al llarg d’aquest 2013.

Performance EntreChats à l'hotel Mama Shelter

Mediaset, propietària (entre d’altres) de Telecinco i Cuatro ha adquirit els drets de Elementary i Red Widow. Elementary, és una nova versió de Sherlock Holmes, aquest cop ambientat a Nova York i que com a modificació més destacada respecte l’original és que el doctor Watson és en realitat … la doctora Watson (Lucy Liu), amb qui el protagonista es veu obligat a compartir vivenda.

Per altra banda, Red Widow, que també promet molt, ens explica la història d’una mestressa de casa (Rada Mitchell) que es veu obligada a fer-se càrrec dels negocis mafiosos del seu marit quan aquest és assassinat.

Us anirem informant de les novetats!

Ho vols compartir?

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »