Cuento de muerte

Cuento de muerte. Craig Russell. Roca Editorial

“Craig Russell nos enfrenta en Cuento de muerte a los monstruos que aprendimos a temer en nuestra infancia, tras el éxito de Muerte en Hamburgo.

El detective Jan Fabel se enfrenta a un nuevo asesinato: Ha aparecido el cuerpo de una mujer en una playa de Hamburgo con un mensaje en la mano: “He estado bajo tierra y ya es hora de que vuelva a casa”. Unos días más tarde, se encuentra a un hombre y una mujer asesinados en un bosque con los nombres de Hansel y Gretel escritos en sus manos. El asesino está jugando a reproducir los cuentos de hadas de los hermanos Grimm en cada asesinato y Jan Fabel vuelve a tener ante él a un psicópata: uno que va a adentrarse en los miedos más ocultos se la infancia de todos nosotros.”

Aquest és el segon llibre de la sèrie protagonitzada pel detectiu de la policia d’Hamburg Jan Fabel. La trama es basa en la investigació d’una sèrie d’assassinats inspirats en escenes dels contes dels germans Grimm (de fet, el títol del llibre en anglès és Brother Grimm). Es tracta doncs d’una història força original, amb alguns trossos, tot s’ha de dir, una mica escabrosos, però que mantenen la intriga pràcticament fins el final.

Potser només una petita crítica: abusa massa del vocabulari alemany, cosa que de vegades es fa una mica pesada.

El primer llibre de la sèrie (es a dir, el que comença les aventures de Fabel) és Muerte en Hamburgo, publicat també en aquesta editorial.

Craig Russell, tot i situar l’acció a Hamburg, és un escriptor d’origen escocès. Si voleu, podeu visitar el seu web oficial (en anglès) a www.craigrussell.com. També té pàgina oficial a Facebook (trobareu l’enllaç al seu web).

Ho vols compartir?

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Resurrección « El lloc del crim
  2. Resurrección « El lloc del crim

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »