Una muerte sencilla

Una muerte sencilla. Peter James. Roca Editorial

“El detective Roy Grace, un hombre atormentado por el recuerdo de su mujer muerta, recibe una llamada de auxilio de Ashley Huxley tan sólo tres días antes de su boda porque su prometido ha desaparecido. Además, algunos de sus mejores amigos han aparecido muertos, lo que la lleva a pensar que algo extraño ha sucedido durante la despedida de soltero, pero la única persona que parece saber algo no tiene intención de hablar… almenos de momento.”

Aquest llibre destaca per un inici molt original i atractiu, i que ofereix girs força interessants al llarg de la història que es desenvolupa. El seu protagonista, Roy Grace, cau en alguns dels tòpics dels detectius de novel·la: un home solitari, amb un esdeveniment dramàtic en el seu passat, que dedica tres quartes parts del seu temps a la feina. No obstant això, es caracteritza també per la seva afició al món sobrenatural, fet que el porta, en alguns moments, a fer ús de métodes poc acceptats entre els seus companys.

Per tant, és una lectura força recomanable per l’orginalitat de la trama i perquè aconsegueix mantenir la intriga fins al final de la novel·la.

Ho vols compartir?

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Casi muerto « El lloc del crim

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »