Los gritos del pasado

los gritos del pasadoLos gritos del pasado. Camilla Läckberg. Ed. Maeva

“La joven pareja formada por la escritora Erica y el detective Patrik disfrutan de unas merecidas vacaciones en la pequeña población costera de Fjällbacka. Erica está embarazada de ocho meses y el calor sofocante del verano vuelve especialmente difícil este último mes de gestación. La última cosa que necesita la joven pareja es un nuevo caso de asesinatos, pero el malhumorado comisario Mellberg le comunica a Patrik que un niño ha encontrado el cadáver de una mujer mientras jugaba.

Pero lo más extraño es que junto al cadáver han aparecido los restos de dos mujeres desaparecidas años atrás. En aquel lejano caso, el acusado de la desaparición de las dos mujeres había sido denunciado por su propio hermano. Ahora, será necesario hurgar en el turbio pasado de estos dos hombres unidos por el odio.”

Aquest és el segon llibre de la sèrie protagonitzada per la parella formada en la primera de les novel·les, l’Erika i en Patrik. La principal diferència amb el primer llibre és que és en Patrik, que és agent de la policia, qui porta el pes de la investigació, mentre que l’Erika se’n manté completament al marge. Així doncs, si el primer llibre semblava basat en la perspectiva d’ella, en aquest segon, utilitzant com a excusa l’avançat estat d’embaràs, és ell el que condueix tot el fil de la trama.

Al nostre parer el cas també resulta més interessant, ja que barreja uns crims del passat amb d’altres d’actuals i es creuen les investigacions. Introdueix també alguns fragments al principi d’alguns capítols, on descriu el que els està passant o el que els ha passat a les víctimes, fet que li dona encara més dramatisme.

Podem dir que és un llibre que no pots deixar fins que l’acabes, ja que dosifica molt bé la informació i allarga la intriga fins al final (de fet en alguns moment la temptació d’anar directe al final és força gran!). I amb un final prou obert com per tenir ganes de llegir el següent només acabar aquest.

Si voleu més informació sobre l’autora, podeu visitar el seu web aquí.

Ho vols compartir?

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Las hijas del frío « El lloc del crim
  2. Crim en directe « El lloc del crim

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »