Las hijas del frío

Las hijas del frío. Camilla Läckberg. Ed. Maeva  per a l’edició en castellà (també en edició de butxaca a EMBolsillo) / Ed. Amsterdam per a l’edició en català

Las hijas del frío“La alegría de Erica y Patrik por el nacimiento de su hija es inmensa, pero deben enfrentarse a unos problemas nuevos para ellos;  la pequeña llora mucho, Erica sufre una depresión posparto y Patrik está constantemente cansado. Erica encuentra entonces apoyo en Charlotte, madre de Sara, una niña de siete años que sufre el síndrome de deficiencia de atención cuando, de repente, se produce un drama totalmente inesperado. Un pescador encuentra el cadáver de la pequeña Sara, ahogada en el mar. Las autoridades piensan que se trata de un accidente, pero la autopsia revela que la pequeña fue ahogada en una bañera antes de ser arrojada al mar, y que alguien le hizo tragar cenizas.”

Poca cosa tenim a afegir que no haguem comentat en els altres posts dedicats a les novel·les d’aquesta escriptora sueca ( un post dedicat a La princesa de hielo i l’altre dedicat a Los gritos del pasado). Com passava amb la novel·la anterior, i a diferència de la primera, és en Patrik qui porta la veu cantant de la investigació, i  li pren bona part del protagonisme. També, a l’igual que les novel·les anteriors, intercala històries del passat i casos actuals per a elaborar una trama que enganxa des de la primera línia.  Probablement, de les tres novel·les que hem comentat fins ara, aquesta seria la que explica la història més apassionant. I té una cosa que ens encanta: tot i que el final no és gaire previsible, si estàs prou atent sí que tens pistes suficients per fer-te una idea de qui pot ser l’assassí.

En fi, com sempre, Camilla Läckberg, una lectura més que recomanable. Esperem aviat poder-vos penjar un post amb la nostra opinió de la següent novel·la, Crimen en directo.

Ho vols compartir?

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Crim en directe « El lloc del crim

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »