La sombra de la sirena

La sombra de la sirenaLa sombra de la sirena / L’ombra de la sirena. Camilla Läckberg. Maeva per a l’edició en castellà. Amsterdam per a l’edició en català

Un hombre desparece en Fjällbacka sin dejar rastro. Pese a que Patrik Hedström y sus colegas de la policía han hecho cuanto han podido para encontrarlo, nadie sabe si está vivo o muerto. Al cabo de tres meses, lo encuentran finalmente congelado en el hielo. Cuando averiguan que el escritor Christian Thydell, uno de los amigos de la víctima, lleva más de un año recibiendo cartas anónimas plagadas de amenazas, todo se complica.

Christian trata de restarle importancia, pero su amiga Erica Falck, quien lo ayudó en la escritura de su primera y exitosa novela, La sombra de la sirena, es consciente del peligro. La policía no tarda en comprender que el asesinato y las cartas están relacionados.

Alguien odia a Christian profundamente, y ese alguien parece que no dudará en cumplir sus amenazas…”

Última novel·la de l’autora publicada en català i en castellà. Poca cosa podem afegir respecte la resta. Molt en la línia de les anteriors novel·les de la sèrie protagonitzada pel policia Patrik Hedström i la seva dona, l’escriptora Erica Falck.

La trama és entretinguda, si bé potser una mica més enrevessada del que és habitual. L’estructura és la mateixa que les anteriors, intercalant capítols on es narra l’actualitat amb d’altres on es narren històries del passat que ajuden a entendre i resoldre el crim. També apareixen nombroses escenes de la vida quotidiana de la parella, aquest cop centrada per un embaràs de bessonada de la protagonista.

El millor, un final sorprenent, no relacionat amb el cas, sinó amb la vida dels protagonistes, que deixa al lector amb l’ai al cor!

En resum, sense grans aspiracions, d’entretinguda lectura, que no defraudarà als seguidors de la parella d’investigadors.

Si voleu saber més de Camilla Läckberg, podeu visitar el seu web aquí.

Si voleu saber les novetats respecte les seves obres mitjançant Twitter, cliqueu aquí.

Si voleu saber les novetats respecte les seves obres mitjançant Facebook, cliqueu aquí.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »