Crim en directe

Crim en directe

Crim en directe. Camilla Läckberg. Amsterdam llibres per a l’edició en català / Editorial Maeva per a l’edició en castellà

“El que inicialment sembla un tràgic accident de carretera acaba convertint-se en tota una altra cosa. Un segon xoc aparentment inexplicable desvetlla sospites. I si les dues víctimes han estat assassinades? Alhora, la policia de Tanumshede està ocupada amb altres assumptes. S’està gravant un reality show al poble que enfronta les «estrelles» i la població local. I si el criminal forma part del petit grup de gent assedegada de popularitat que treballa al programa? Patrick Hedström està preocupat pel cas. I alhora, enfeinat amb els preparatius del casament amb l’Erica. Tant de temps i esforç dedicats a la preparació del gran dia només porten frustració i estrés. I que l’Anna, la germana de l’Erica, i les seves criatures visquin amb ells no hi ajuda gaire. No és fàcil ocupar-se dels petits compromisos de cada dia quan hi ha un assassí en llibertat, i això queda ben clar quan l’Erica sospita que l’Anna està interessada en un membre del tot inesperat del seu cercle d’amics”.

El quart lliurament de la sèrie de novel·les protagonitzades pel policia Patrick Hedström està a l’alçada de les tres primeres. Poca cosa més podem afegir de la ressenya que vam publicar de les tres anteriors. Tot i que potser no ens trobem davant d’una prosa brillant, la novel·la ens enganxa des del principi fins al final. Trames força ben lligades i un ritme adequat, que fa que en cap moment decaigui l’interès. Les pistes, minuciosament dosificades, ens poden portar a intuir qui és el culpable, però sempre amb certa incertesa que fins al final no aconseguirem dissipar.

 I, en aquest cas, obrint ja les portes al següent misteri, desenvolupat a la novel·la Empremtes que mai s’esborren/Las huellas imborrables, que retorna de nou una part important del protagonisme de la història a la persona que va iniciar la sèrie, l’escriptora Erika Falck.

En resum, i com sempre, una novel·la recomanable, ideal per a que les hores et passin volant enganxat a la lectura!

Si voleu veure el nostre post sobre La Princesa de gel, cliqueu aquí.

Si voleu veure el nostre post sobre Els crits del passat, cliqueu aquí.

Si voleu veure el nostre post sobre Les filles del fred, cliqueu aquí.

Si voleu consultar la pàgina web de Camilla Läckberg, cliqueu aquí.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari.

La teva adreça no serà publicada.


*


Translate »